Home / roze

roze

Dua Lipa darkon në Dhërmi

Ylli botëror i muzikës pop, me origjinë shqiptare, Dua Lipa e ka përmbyllur qëndrimin në Dhërmi me një darkë, në të cilën ka mbledhur miqtë dhe familjen: prindërit e saj, motra dhe vëllai, i dashuri dhe anëtarë tjerë të ekipit ...

Read More »