Home / Keshilla

Keshilla

10 rregulla të arta për t’u dobësuar

Nëse dëshironi të humbisni peshë para dasmës duhet të ndiqni disa rregulla të caktuara. Këtu janë 10 këshilla tepër të vlefshme: Eliminimi i zakoneve të këqija. Gjëja e parë që duhet të bëni është t’i thoni lamtumirë zakoneve të këqija, ...

Read More »

Të mirat e qershisë

Qershia është një frut shumë i shijshëm dhe në Shqipëri gjendet me shumicë. Sezoni i vjeljes së saj ka nisur dhe zgjat deri në fund të korrikut. Më këtë frut mund të bëhen edhe ëmbëlsira mjaft të mira. Ato kanë ...

Read More »

Përdorimet e shumta të limonit

Limoni është shumë i rëndësishëm dhe këtë e dimë të gjithë. Mirëpo, ajo që nuk dimë janë fushat e ndryshme ku ai mund të përdoret. Disa nga përdorimet e tij po i rendisim më poshtë. Shëndeti mendor – Uji me limon ...

Read More »