Home / Politika / KQZ bën thirrje: Në orën 22.00 të ketë përfunduar numërimi

KQZ bën thirrje: Në orën 22.00 të ketë përfunduar numërimi

KQZ u ka bërë thirrje numëruesve që deri në orën 22.00 të përfundojnë procesin e numërimit.

Zëdhënësja e KQZ-së Drilona Hoxha apeloi që të vijohet pa ndërprerje, pasi do të ketë sanksione.

“Të shkojnë menjëherë në vendet e tyre dhe të fillojnë menjëherë procesin e numërimit. Të zbatojnë nenin 142 të kodit zgjedhor, i cili e përcakton që ata duhet të përfundojnë procesin e numërimit dhe nxjerrjen e tabelës përmbledhëse të rezultateve brenda ditës së sotme në orën 22:00”, deklaroi Hoxha.

Leave a Reply

%d bloggers like this: