Home / Rajoni / Maqedonia / Xhaferi: Zgjedhjet lokale do të nënshkruhen më 6 gusht

Xhaferi: Zgjedhjet lokale do të nënshkruhen më 6 gusht

Zgjedhjet lokale, nëse shkon sipas planit, do të nënshkruhen më 6-gusht dhe sipas kësaj date, mund të fillojë edhe pushimi vjetor për deputetët, tha për AIM kryekuvendari Talat Xhaferi, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Xhaferi tha se është i kënaqur nga ajo se çka është bërë deri më tani në Parlament, pavarësisht pasojave nga ngjarjet e 27 prillit, kur ishte zgjedh kryetar.

Në lidhje me raportin mes shumicës dhe opozitës, ai ka theksuar se ka arritur të menaxhojë situatën.

‘Mendoj se është bërë një hap dhe opozita të sheh rolin e saj dhe mendoj se jemi në rrugë të mirë’, ka thënë Xhaferi.

Zgjedhjet lokale, me gjasë do të nënshkruhen më 6-gusht, sipas planit të tanishëm dhe përderisa nuk ka ndryshime, zgjedhjet do të mbahen më 15 tetor.

Leave a Reply

%d bloggers like this: