Kosova

43% e qytetarëve votuan deri në orën 19:00

Në zgjedhjet e sotme lokale, deri në orën 19:00, kanë dalë për votim 43 për qind e qytetarëve

Këtë e bëri të ditur Komisioni Qendror i Zgjedhjeve përmes faqes së tyre zyrtare.

Zyrtarë të KQZ-së më herët kanë thënë se deri në këto orë procesi i vendvotimeve ishte në rregull.

KQZ-ja bëri të ditur se konferenca e radhës kur do të flitet për mbarëvajtjen e procesit zgjedhor dhe mbylljen e qendrave votuese, do të bëhet në orën 20:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Artikuj te ngjashem

Back to top button