Home / Kendi i Kikos

Kendi i Kikos

Shqiptarët sipas Kikos

Kiko ka një letër për Abunë I dashur Abu, E di që kemi shumë kohë pa u parë, pa biseduar dhe pa i treguar njëri-tjetrit por siç thonë shqiptarët “rrallë dhe për mall”. Ky popull ka mjaft shprehje të tilla ...

Read More »

Kiko kërkon të punësohet si pastrues

Kiko u zgjua në mëngjes me vonesë dhe meqë dita ishte gri, mendoi ta kënaqte veten duke bërë disa kuize dhe pyetje. I ngarkuar deri aty ku nuk mban më me informacione, opinione, thashetheme, analiza, hetime, programe televizive dhe parashikime ...

Read More »

Kiko mediton për prindin 1 dhe 2

Duke soditur valët e Jonit, këtë fillimviti Kiko ia dedikoi gjithë qenien e tij cerebrale dikotomisë prindi 1 dhe prindi 2 që po futet kontrabandë si bananet në portin e Durrësit -Mua më njihet vetëm nëna, ndërsa babai jo. Kam ...

Read More »