Home / Parlamentare (page 75)

Parlamentare

Raporti, KiE: Njoftuam Kuvendin

Kuvendi i Shqipërisë ka pasur dijeni për mbledhjen ku u miratua raporti i deputetit zvicerian Dick Marty. Sekretariati i Komisionit të cështjeve ligjore dhe të drejtave të njeriut të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Europës konfirmoi për Top Channel se ...

Read More »