Home / Te ndryshme

Te ndryshme

10 fakte që nuk i dini mbi picën

Kur lindi pica moderne? Kur zbarkoi në Amerikë? Është e vërtetë që astronautët së shpejti do të hanë pica në hapësirë? Çfarë nënkuptohet me efektin picë? Dhe mbi të gjitha çfarë lidhjeje ka Google me picën? 10 kuriozitete mbi ushqimin ...

Read More »