Te ndryshme

Artan Fuga: Mbyllni dyert! Shqiptaret jane pisanjosë

Artan Fuga thotë se, pavarësisht se në Shqipëri nuk është shënuar asnjë rast me koronavirus, duhen marrë masa drastike.

Ai thotë se duhen mbyllur shkollat, resotrantet, madje duhen ndaluar hyrja në Durrës e Tiranë.

Sipas Fugës, shqiptarët mund të preken shumë kollaj nga virusi, pasi nuk kanë higjenë dhe nuk shkojnë në spital kur kanë temperature.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button