Home / Rajoni

Rajoni

BE dhe Hungari – një provë madhore

Bashkimi Evropian është i shqetësuar për gjendjen e demokracisë, sundimin e ligjit e korrupsionin në Hungari. Ai ka kërcënuar me ndalimin e fondeve, me qëllim forcimin e reformave. Por do të bashkëpunojë qeveria Orban?Komisionit të BE i duhet të vlerësojë ...

Read More »