Home / Keshilla (page 3)

Keshilla

10 rregulla të arta për t’u dobësuar

Nëse dëshironi të humbisni peshë para dasmës duhet të ndiqni disa rregulla të caktuara. Këtu janë 10 këshilla tepër të vlefshme: Eliminimi i zakoneve të këqija. Gjëja e parë që duhet të bëni është t’i thoni lamtumirë zakoneve të këqija, ...

Read More »

Të mirat e qershisë

Qershia është një frut shumë i shijshëm dhe në Shqipëri gjendet me shumicë. Sezoni i vjeljes së saj ka nisur dhe zgjat deri në fund të korrikut. Më këtë frut mund të bëhen edhe ëmbëlsira mjaft të mira. Ato kanë ...

Read More »

Përdorimet e shumta të limonit

Limoni është shumë i rëndësishëm dhe këtë e dimë të gjithë. Mirëpo, ajo që nuk dimë janë fushat e ndryshme ku ai mund të përdoret. Disa nga përdorimet e tij po i rendisim më poshtë. Shëndeti mendor – Uji me limon ...

Read More »