Home / Teknologji / Android Auto UI i ri më në fund vije tek testuesit publikë beta

Android Auto UI i ri më në fund vije tek testuesit publikë beta

Juve mund të ju kujtohet se në muajin maj, Google tregoi një ndryshim mjaft të madh në ndërfaqen Android Auto. Riparimi i dizajnit fillimisht ishte planifikuar për një lëshim veror, por padyshim që nuk u realizua.

GSM Arena shkruan se nuk e kanë fare idenë se çfarë e shkaktoi vonesën, por duket se më në fund po i vjen fundi pasi ndërfaqja e re e ndërfaqes së përdoruesit ka filluar të shfaqet tek përdoruesit publikë beta.

Fatkeqësisht, një vështrim i shpejtë në listën e “Google Play Store” për Android Auto zbulon se të gjitha hapësirat për degën beta janë tashmë plot.Kjo do të thotë që nëse tashmë ju nuk jeni një testues beta, nuk do të mund të provoni ende UI-në e re, transmeton Telegrafi.

New Android Auto UI is finally coming to public beta testers

Ndërfaqja e re Android Auto është më e rrumbullakët dhe më e pastër, me elementë dhe kontrolle më të mëdha të ndërfaqes së përdoruesit. Qëllimi i Google ishte ta bënte atë më të lexueshëm dhe kontrollet të ishin më të arritshme.

Ekrani i ndarë duhet të jetë shumë më efektiv edhe tani. Këtu është një listë e disa prej ndryshimeve kryesore të Android Auto.

Nuk ka asnjë informacion se kur vjen një version i plotë për përditësimin e Android Auto, por që pritet që së shpejti të dalin njoftime të reja.

One comment

  1. I phone 14 nuk ka patur shitje te medha kete sezon festash dhe do kete ulje drastike me 14 shkurt

Leave a Reply

Your email address will not be published.