Home / Ekonomia / Rezultatet financiare të vitit 2022 për Fibank Albania! Absolutisht më të mirat deri tani!

Rezultatet financiare të vitit 2022 për Fibank Albania! Absolutisht më të mirat deri tani!

Grupi Fibank ka një objektiv shumë të qartë për një prani të fortë në Shqipëri me një bankë në rritje që luan rolin e saj në sistemin bankar shqiptar.

Objektivat kryesore strategjike të Fibank Albania në periudhën e ardhshme janë produktet retail dhe digjitalizimi i mëtejshëm i shërbimeve për një eksperiencë inovative dhe të përmirësuar të klientit.

Fibank po vazhdon të hartojë produkte interesante dhe inovative duke synuar të kombinojë tiparet më optimale të produkteve në avantazh të klientëve të saj dhe t’i lejojë ata të menaxhojnë sa më mirë financat e tyre si për depozitimin e parave ashtu edhe për nevojat e tyre për kredi.

Leave a Reply

%d bloggers like this: