Home / Kosova / Hovenier: Zbatimi i njohurive të Ohrit, vendimi për zhbllokimin e së ardhmes së Kosovës

Hovenier: Zbatimi i njohurive të Ohrit, vendimi për zhbllokimin e së ardhmes së Kosovës

Ambasadori i Kosovës në Kosovë të Amerikës në Kosovë, Jeffy Hovenier ka thënë se ai është në mes të dhe Serbisë është vendimtar për zhbllokimin e së ardhmes së saj.
Përmes një shkrimi në Twitter ai ka thënë se SHBA-të do të qëndrojnë afër popullit të Kosovës.
“Zbatimi i kësaj është vendimtar për zhbllokimin e së ardhmes së Kosovës. Ne do të vazhdojmë të qëndrojmë me popullin e Kosovës për të realizuar një nga prioritetet kryesore të përbashkëta: sigurimin që Kosova të zë e saj të merituar në evropiane dhe euroatlantike”, shkroi Hovenier në Twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.