“Autori, agjent i policisë kriminale”, Rrumbullaku: Nuk është pjesë e strukturave të shtetit

Drejtori i Policisë së Shtetit, Muhamet Rrumbullaku  është shprehur se dhunuesi i ish-kryeministrit Sali Berisha nuk ka qenë dhe nuk është pjesë e strukturave të Policisë së Shtetit.
Rumbullaku: Nuk është dhe nuk ka qenë pjesë e strukturave të shtetit nuk është shërbyer si i infiltruar, sqarojmë se dokumenti që vërteton gjendjen e shëndetit mendor është vënë në dispozion nga familjarët për mediat, ndërkohë sigurojmë deputetin Berisha që policia e shtetit është angazhuar për zbardhjen sa më të plotë të rrethanave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *