Opinion

Opinion

SPAK-u i drejtësisë përballë “SPAKUT” të politikaneve, gazetarëve dhe opinionistëve

SPAK- u i drejtësisë vazhdon punën me qetësi , duke u përpjekur të ruajë sekretin e hetimeve. Edhe pse po…

Read More »

Liria e fjalës e rrezikuar nga media…

Dita e lirisë së shtypit është një ditë e mirë për të parë hijet që kërcënojnë gazetarinë jo nga jashtë,…

Read More »

Mos gërmoni, këtu s’ka asnjë thesar!

Një barcaletë e vjetër thotë se kur një i pasur tentoi të fshehë thesarin që mbante fshehur në shtëpi, vajti…

Read More »

Ana jonë e zezë që mediat perendimore e shohin kur i’u duhet

Në mes të vorbullës me shkrime dhe kronika limonatë për mrekullitë e turizmit shqiptar, investigimi i “Report”, në Rai 3,…

Read More »

Ariu rus në kafazin tonë të vogël

Edi Rama po ysht shumicën e tij parlamentare drejt një beteje të re me mullinjtë e erës. 73 kartona jeshilë…

Read More »

Qeveria si kooperativë magazinierësh

Është bërë qeveria dhe gjithë pushteti si kooperativë magazinierësh. Numërojnë çdo ditë sa veta hyjnë dhe dalin në Shqipëri. Sot…

Read More »

Kryeministri , si vëllai I vogël I Belul Gjeraqinës !

“Isha unë, (Beluli) që e kuptova i pari situatën, grumbullova rreth vetes shumë njerëz dhe isha unë ai, i vetëm…

Read More »

Ismeti, “i çmenduri”, i Cerenit

Nëse shkruan në google fjalën Ceren, gjigandi i teknologjisë të shfaq edhe emrin Ismet, edhe mbiemrin Shehu. Vegza shoqërohet me…

Read More »

“Ç’më duhet mua ç’bëj unë?!”

Tirana DC u themelua më 28 tetor 2020 si një ndërmarrje publike në pronësi të bashkisë Tiranë. Qëllimi i saj…

Read More »

I qëndroj idesë së DËSHTIMIT të sistemit

Përqendrimi i gjithë energjive goditëse ndaj Altin Dumanit apo prokurorëve të tjerë të SPAK është e gabuar. Ajo që duhet…

Read More »
Back to top button