roze

“Do e nis fort vitin 2015”

Edhe pse në moshën 45-vjeçare, Jennifer Lopez është ende në formë të shkëlqyer fizike, por këngëtarja dhe aktorja e famshme ka thënë se ka ende vend për përmirësim.

1418727353Jen-self-lajmiNë një intervistë për revistën ‘Self’, JLo ka deklaruar se me nisjen e vitit 2015 do të punojë edhe më fort me veten.

Në setin fotografik që shoqëron intervistën, Jennifer Lopez tregon muskujt e barkut duke bërë ushtrime të ndryshme.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button