roze

Eleganca e dyshimtë e Kate Winslet

Kate Winslet u inatos shumë në vitin 2003 kur një fotografi e saj u modifikua shumë për kopertinën e revistës ‘GQ’, por disa javë pasi u pa me kostum banjoje në një plazh të Zelandës së Re, aktorja 39-vjeçare shihet shumë më elegante në numrin e ri të ‘Harper’s Bazaar’.

1422885103winslet-harperKëmbët e saj duke më të gjatë dhe më të hollë në foto.

Në vitin 2003 ajo thonte: “Modifikimi i fotove është i tepërt. Mua nuk më pëlqen pasi nuk dua të dukem ashtu si më bëjnë. Kam rrudha dhe dua që në posterat e filmave të më duken.”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button