Politika

Festimet në Kosovë, Meta takim me Clinton dhe qytetarët

Presidenti i Republikës Ilir Meta ka marrë pjesë në festimet për 20-vjetorin e çlirimit të Kosovës ku kanë qenë të pranishëm edhe liderë të tjerë rajonalë e botërorë.

Nuk mungon momenti nga takimi i Kreut të Shtetit me ish-presidentin e SHBA-ve Bill Clinton. Po aq të përzemërta duken edhe shtrëngimet e duarve me qytetarët e pranishëm në ceremoni por në foto mungon kryeministri Edi Rama. Ndërkohë mes tyre nuk ka munguar një shtrëngim duarsh.

“Gëzuar 20-vjetorin e lirisë Kosovë e dashur! Falënderim dhe mirënjohje përjetë SHBA, NATO-s dhe Presidentit Clinton!”, shkruan Meta.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button