roze

Gati për zhytjen e radhës?

Banda e ‘The Hot Tub Time Machine’ është rikthyer duke përdorur mjetin transportues në kohë, që nuk është gjë tjetër veçse një vaskë me hidromasazh, për t’u bërë shumë të pasur dhe të famshëm.

1418400041hot-tub2Në trajlerin e filmit të dytë që do të jetë vazhdim i atij të vitit 2010, Rob Corddry, Craig Robinson dhe Clark Duke do të jenë sërish protagonistë të vazhdimit të filmit që në “box office” grumbulloi 61.3 milionë $.

Nëse në filmin e parë ata kthehen në vitin 1986, kësaj radhe ata e shohin veten në të ardhmen, më saktë në vitin 2025, në mënyrë që të parandalojnë vrasjen e njërit prej tyre.

‘Hot Tub Time Machine 2’ do të shfaqet për herë të parë në kinema në 20 shkurt 2015.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button