roze

“I paske me vete globet”

Jennifer Lopez mori një kompliment për dekoltenë e saj në momentin që po shpallte një fitues në mbrëmjen e ndarjes së çmimeve Golden Globe, ditën e dielë.

1421054981renner-JLo45-vjeçarja po prezantonte fituesin bashkë me aktorin e Jeremy Renner, i cili nuk e mbajti dot veten dhe i tha dy fjalë.

Në momentin që do të hapej zarfi, JLo i tha kolegut: “Do që ta hap unë? Por, unë kam thonj të gjatë…”

Përgjigja e aktorit ishte: “Shoh që ke dhe globet.”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button