Parlamentare

Mbyllet brenda pak minutash seanca

Miratohet rregullorja e re për përjashtimin me 2 muaj të deputetëve

Ka zgjatur vetëm pak minuta seanca e sotme plenare, ndërsa është miratuar me 74 vota pro rregullorja e re për përjashtimin me 30 deri në 60 ditë të deputetëve.

Nikolla, teksa miratoi mes kaosit e tensioneve nen për nen këtë rregullore dhe rendin e ditës, deklaroi mbylljen e seancës. Ndërkohë, deputetët e opozitës vijonin me protestën në sallë, me tymuese dhe thirrje: ‘turp turp’.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button