Kronika

Mori 6 mijë euro ryshfet për të ndryshuar një vendim/ SPAK kërkon 4.6 vite burg për gjyqtaren Mimoza Margjeka

Gjykata e Posaçme për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar pas përfundimit të hetimeve ka kërkuar 4 vite e gjashtë muaj burg për gjyqtaren Mimoza Margjeka, e arrestuar një vit më parë me akuzën e korrupsionit. Në pretencën e dhënë para Gjykatës së Posaçme për ish-gjyqtaren e Apelit në Korçë, SPAK kërkon edhe dënimin me katër vite burg për bashkëshortin e saj, Arben Carën.

SPAK kërkon shërbim prove me 2 vite e 4 muaj për  Nejton Balin, dhe me nga tre vite burg për Klaudjo Zhilla dhe Skënder Demirajn.

Kjo shumë parash, është dhënë me qëllim ndryshimin e masës së sigurimit, nga “arrest në burg” në “garanci pasurore”, ndaj Orion Balit, i arrestuar për trafik klandestinësh.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button