roze

“Nuk do të ndalem”

Ndërkohë që po bëhet gati për nxjerrjen në treg të albumit të saj të radhës me titull ‘Rebel Heart’ më 9 mars, Madonna ka vendosur që t’i hapë oreksin fansave të saj me disa foto pikante.

1421582084madonna-dek-lajmiKëngëtarja 56-vjeçare postoi në Instagram dy “selfie” ku në qendër të vëmendjes është dekolteja e saj.

Me frazat shoqëruese “Nuk do të ndalem” dhe “Meritoj më të mirën”, Madonna vuri edhe disa “hashtag”-ë për promovimin e albumit të ri.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button