roze

Orlando dhe Miranda, Krishtlindje bashkë për hatër të djalit

Orlando Bloom dhe ish-bashkëshortja e tij Miranda Kerr duket se me të vërtetë kanë mbetur miq të mirë pas ndarjes. Ish-çifti ka vendosur të kalojë bashkë Krishtlindjen këtë vit pasi i dhanë fund martesës së tyre 3-vjeçare vitin e kaluar.

1418303628bloom-kerrGjithçka bëhet për hatër të djalit të vogël Flynn. Aktori britanik tha: “Mbush 4 vjeç në janar. Krishtlindjen do e kalojmë bashkë: familja e saj dhe familja ime. Do të mblidhemi të gjithë.”

“I kam thënë Mirandës që do të jemi të pranishëm në jetët e njëri-tjetrit gjithmonë pasi kemi një fëmijë bashkë. E rëndësishme është të respektojmë njëri-tjetrin siç kemi bërë përherë. Flynn e kupton këtë”, shtoi Bloom

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button