Ekspozita

Pasione ngjyrash në një mozaik natyror

Mikail Papuciu, artisti mes dimensioneve shumëngjyrshe dhe elksirit natyror…
Muaji Dhjetori e gjeti Credins bank me një tjetër ekspozitë të re të çelur, nga piktori Mikail
Papuciu. Në një ambient të bukur me dekore festive, pikturat janë pozicionuar në hollin e bankës.
Klientet e bankës do të kenë mundësi të shijoj bukurinë e pikturave të cilat kanë një tematike të
larmishme si: peizazhe, portrete, duke të krijuar kështu ndjesinë e fotografisë së gjallë. Mikail
Papuci, një artist me aftësi dhe talent të spikatur, e bën që çdo pikturë të ketë një kompozim unik
me kolorite ngjyrash të shumëllojshme. Punuar me shumë finesë dhe elegancë, detajet e imta
janë ato që i bëjnë këto piktura të jenë mjaft të veçanta.

Ekspozitat e piktorit janë çelur në Shqipëri si edhe në disa vende të botës, duke pasqyruar
gjëndjen dhe ndjesitë e tij shpirtërore. Lindur në qytetin e bukur të Fierit, rrethuar nga arkitektura,
Mikaili studimet i kreu fillimisht në liceun artistik të qytetit të lindjes, e më pas, studimet e larta në
Akademinë e Arteve për pikturë monumentale.

Kjo ekspozitë u mundësua nga Credins bank dhe do të qëndrojë e hapur deri në fund të muajit
Janar 2024. Pikturat janë në shitje dhe artdashësit e këtij zhanri, do të ketë mundësinë të blejnë
të preferuarën e tyre…

Nën titullin “Pasione ngjyrash në një mozaik natyror”, kjo ekspozit kurorëzon suksesshëm siparin
e të gjithë ekspozitave artisitike që janë çelur intensivisht në Credins bank, përgjatë vitit 2023.
Në kuadër të 20 vjetorit banka Credins, përgjatë vitit e ka shndërruar hollin e saj në shtëpinë e
artit. Klientët e saj kanë patur mundësinë të kundrojnë punimet e artistëve të rinj, e sigurisht dhe
të plejadës së artë të artistëve shqiptar. Credisn, ka patur kënaqësinë që ka bashkëpunuar dhe
suportuar artin duke u bërë kështu zëri krysorë në pasqyrimin e vlerave të tij.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button