Kronika

Presin garancinë për jetën, pedagogët asnjë sinjal sot në lidhje me grevën! Sot nuk u zhvillua as protesta simbolike

Gjatë ditës së djeshme është dhënë deklarata e fundit zyrtare nga pedagogët, të cilët kërkojnë një garanci për jetën, përpara se të nisin grevën e urisë.
Deri më tani nuk ka pasur asnjë deklaratë e asnjë vijimësi në lidhje me çfarë do të ndodhë. Pedagogët janë shprehur se po zhvillohen takimet mes tyre por ende nuk ka diçka konkrete.

Sot nuk është zhvilluar më protesta simbolike që zhvillohej çdo ditë. Pedagogët e kanë thënë fjalën e tyre.

Pritet si do të jenë reagimet dhe hapi i radhës i protestës së pedagogëve. Studentët kanë vijuar mësimin ën disa auditore, pavarësisht se disa nga pedagogët nuk janë paraqitur.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button