roze

Princi Albert dhe Princesha Charlene prezantojnë binjakët

Princi Albert II i Monakos dhe bashkëshortja e tij Charlene kanë prezantuar binjakët Jacques dhe Gabriella, të lindur në 10 dhjetor.

1419353756princi-femijetSeti fotografik tregon prindërit e lumtur dhe bebet të veshura djali me bojëqiell dhe vajza me rozë.

Gabriella ishte ajo që lindi e para, por do të jetë Jacques Princi i ardhshëm i Monakos për shkak të rregullave të principatës.

Binjakët janë fëmijët e parë të Princit Albert II dhe ish-notares olimpike nga Afrika e Jugut, të cilët u martuan 3 vite më parë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button