Kronika

Rumbullaku flet për Martinajn, Drejtori i përgjithshëm i policisë: Nuk flasim pa patur prova

Zbardhja e fatit të Ervis Martinajt, megjithse ishtë një ndër detyrat e para që kryeministri Edi Rama I ngarkoi drejtorit të ri të Policisë, është ende enigmë.
Në një dalje për mediat Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Muhamet Rrumbullaku,tha se kjo çështje po hetohet por ende nuk ka prova.

“Mund t’ju them që strukturat e Posaçme të luftës kundër krimit, në Drejtorinë e Përgjithshme dhe në nivel vendor janë të angazhuara maksimalisht. Do të flasim mbi fakte, mbi prova. Nuk mund të flasim pa pasur prova”

“E kemi thënë, ne flasim kur kemi prova. Policia e Shtetit nuk mund të flasë pa patur prova.

I shpalluri në kërkim prej Spak Ervis Martinaj humbi kontaktet me familjen e cila më 10 gusht bëri denoncim në policinë e Lezhës.

Çështja po hetohet nga prokuroria e Kurbinit. Megjithëse ka kaluar më shumë se një muaj nga denoncimi i familjarëve as policia dhe as prokuroria nuk i ka vënë një emër kësaj zhdukje në këmi të bëjmë më një vrasje apo me një inskenim.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button