Shpenzimi për udhëtimet jashtë, Rama: Në 2008 261.023 lekë, 120.459 lekë në 2022

Kryeministri Edi Rama reagoi sërish sot për akuzat e opozitës në lidhje me udhëtimet e tij jashtë vendit.

“Tjetër shembull se si shpifja monumentale e miliona eurove për udhëtimet tregon, që rublaxhinjtë e opozitës dhe gjobaxhinjtë e ekraneve tallen me përbuzje me shqiptarët”, tha Rama në një reagim në rrjetet sociale.

Rama publikoi të dhënat mbi shpenzimin mesatar vjetor për udhëtimet jashtë.

“Shpenzimi mesatar vjetor i Kryeministrit për udhëtimet jashtë në vitin 2008 ka qenë 261.023 lekë të reja dhe në vitin 2022 120.459 lekë të reja”, theksoi Rama.

Opozita ka akuzuar së fundi kreun e qeverisë se paguan miliona euro për udhëtimet e tij jashtë vendit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *