roze

Tatum: Nuk di të aktroj

Ka interpretuar në filma si ‘Magic Mike’, ‘White House Down’ dhe ’22 Jump Street’, por Channing Tatum thotë se ende nuk di të aktrojë edhe pse filmi i tij i fundi ‘Foxcatcher’ pritet të fitojë çmime në mbrëmjen e ndarjes së çmimeve BAFTA dhe Oscar në muajin janar.

1420714402tatum-foxcatcherDuke folur për ‘The Independent’, aktori u tregua shumë modest dhe suksesin e tij ia faturoi fatit.

“Cdo rol është i ndryshëm dhe nuk mërzitesh, por unë nuk di si të përshtatem”, tha Tatum, i cili me ‘Foxcatcher’ ndahet nga filmat komedi.

Ai interpreton mundësin olimpik Mark Schultz që u bashkua me Skuadrën Foxcatcher për Lojërat Olimpike “Seul 1988”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button