roze

Trupi perfekt (me Photoshop) i Britney Spears

Britney Spears ka treguar format e saj trupore perfekte në kopertinën e revistës ‘Women’s Health’ dhe si zakonisht këto forma perfekte arrihen me pak ndihmë nga Photoshop-i.

1418726731spears-womenhealth-lajm33-vjeçarja ka pozuar me një bikini portokalli dhe me duart e vendosura pas koke.

Këngëtarja amerikane e postoi në Instagram foton duke e shoqëruar me këtë shkrim: “Faleminderit shumë @womenshealthmag që më morët për numrin tuaj të ri!”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button