Politika

TVSH-ja, Basha: PD me propozimin e saj kundër çmendurisë

Partia Demokratike do të paraqesë në Kuvend propozimin e saj për TVSH-në. Vetë kreu i saj, Lulzim Basha në një dalje të posaçme për mediat tha se duhet të ndërhyhet në themel, dhe kjo është garantimi i votës së lirë.
“Kryeministri nuk do t’ia dijë, sepse nuk ka asnjë raport llogaridhënie me qytetarët, sepse ka ardhur në pushtet me votë të blerë e të dhunuar, pa asnjë program, po me mashtrime të paketuara me propagandë. PD do të luftojë fort kundër marrëzisë, çmendurisë së rritjes së TVSH, do paraqesim propozimin tonë për ta frenuar këtë çmenduri. Do të vazhdojmë çdo ditë betejën kundër krimit të bërë njish me qeverinë, drogës dhe korrupsionit qeveritar. Çdo masë, çdo lëvizje do të jetë e pamjaftueshme nëse nuk ndërhyhet me themel. Ndërhyrje me themel do të thotë pikë së pari garantimi i votës së lirë. Vetëm me votën e lire e të ndershme një qeveri është e detyruar të japë llogari para njerëzve”, u shpreh Basha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Artikuj te ngjashem

Back to top button