Kronika e zeze

U përplasën nga autobusi, burrë e grua ndërrojnë jetë në spitalin e Shkodrës

Ndërrojnë jetë në Spitalin e Shkodrës çifti i bashkëshortëve që u aksidentuan një ditë më parë në aksin Shkodër-Koplik.

Ato po udhëtonin me motor dhe janë përplasur nga një autobus që kthehej nga Mali i Zi me dhjetëra qytetarë nga Lezha, të cilët ishin për vizitë turistike.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button