Politika

Vendimi për Tahirin, reagon për herë të parë Lulzim Basha

Basha thotë se kjo është loja drejt fundit dhe se shefi i qeverisë nën gjykimin e tij ka kapur prokurorinë. Le të kujtojmë se kjo e fundit kërkoi masën “arrest me burg”.

Ky akt rikonfirmoi se Edi Rama dhe Saimir Tahiri kanë qenë, janë dhe do të jenë një dhe të pandarë.

Ata së bashku përdorën krimin dhe drogën për para dhe pushtet dhe tani po përdorin pushtetin për të garantuar pandëshkueshmërinë e Tahirit, Habiljave dhe trafikantëve të tjerë të drogës.

Lirimi i Tahirit tregon se Edi Rama ka zgjedhur përfundimisht anën e krimit në dëm të Shqipërisë.

Kjo është goditje direkte për mundësinë e hapjes së negociatave me Bashkimin Europian.

Nxjerrja e Saimir Tahirit para drejtësisë është kërkesë specifike për hapjen e negociatave për disa qeveri Europiane të cilat e kanë informuar qartë dhe direkt Edi Ramën për këtë gjë.

Lirimi i Tahirit tregon se drejtësia është tashmë nën kontrollin e plotë të Edi Ramës dhe kriminelëve të lidhur me të.

Kapja totale e Prokurorisë, shkrirja e Gjykatës Kushtetuese dhe paralizimi i Gjykatës së Lartë janë garancia më e madhe që Edi Rama ofron për të gjithë kriminelët dhe pushtetarët e lidhur ne krimin”, nënvizon Basha.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button