Home / Kronika

Kronika

Zgjidhen me short 10 anëtarët për KLP dhe KLGJ

Nënkomisioni Ad Hoc për përzgjedhjen e kandidatëve nga shoqëria civile për Këshillin e Lartë Gjyqësor (KLGJ) dhe për Këshillin e Lartë të Prokurorisë (KLP) zgjodhi me short të hënën pasdite anëtarët për këto dy institucione. Sipas hedhjes së shortit u zgjodhën ...

Read More »