Për ditën, në mbrëmje dhe në tapetin e kuq: tani pantoflat shfaqen kudo.

Saten, lëkurë dhe madje edhe lesh modelet që ofrohen këtë sezon, janë me të vërtetë të rehatshme.

Shih modelet më moderne që  ju mund të vishni kudo: në dyqane, për të punuar apo një mbrëmje jashtë.