Bota

200 raketa gjatë 24 orëve të fundit drejt Izraelit

zzz173 Gjatë 24 orëve të fundit nga Gaza janë lëshuar 200 raketa drejt qendrave të banuara në Izrael, njoftoi një zëdhënës ushtarak, sipas të cilit që nga rifillimi i konfliktit izraelito-palestinez janë lëshuar 550 të tilla. ”Ndërkohë, aviacioni izraelit ka goditur dje në Gaza 210 objekte”, shtoi ai. Që nga fillimi i operacionit izraelit janë goditur 1090 objekte, përfshirë zona të lëshimit të raketave, tunele dhe kampe stërvitore. Krahu i armatosur i lëvizjes Hamas deklaroi dje se është i gatshëm të luftojë për muaj të tërë kundër Izraelit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button