Home / Keshilla (page 36)

Keshilla

Të mirat e aromaterapisë

Aroma te çmuara qe na ndihmojnë te bëjnë te kemi humor te mire/ Principet e kësaj metode bazohen tek përdorimi i vajrave esenciale te përqendruar, te përftuar nga lloje te ndryshme lulesh dhe te cilat përdoren për te përmirësuar mirëqenien ...

Read More »

Strategji për të luftuar të nxehtin

Temperatura te larta, ajër mbytës, te qëndrosh ne qytet behet gjithmonë e me e vështirë dhe pushimet janë akoma larg. Ja si te luftoni me te nxehtin e këtyre ditëve. Ka sugjerime natyrale dhe zakone te thjeshta te cilat mund ...

Read More »

Zakone jo të shëndetshme, ja se si t’i hiqni qafe

Cigarja gjatë kafesë, një gotë uiski apo alkooli çdo ditë, ushqimi jo i shëndetshëm përpara televizorit… Të gjitha këto janë zakone jo të shëndetshme. Në fakt ato janë edhe më të shumta dhe shpesh mendohet se eliminimi i tyre është ...

Read More »