Kronika

Apeli i GJKKO rrëzon kërkesën e Ahmetajt, mbetet sekuestro e vilës së bashkëjetueses në Hamallaj

Hetimi ndaj Arben Ahmetajt, Apeli i GJKKO lë në fuqi sekuestron e vilës në Hamallaj.  Arben Ahmetaj kërkoi heqjen e sekuestros së vilës në Hamallaj, Apeli i GJKKO rrëzon ish-ministrin e Ekonomisë.

Hetimi ndaj Arben Ahmetajt, Apeli i GJKKO lë në fuqi sekuestron e vilës në Hamallaj.  Arben Ahmetaj kërkoi heqjen e sekuestros së vilës në Hamallaj, Apeli i GJKKO rrëzon ish-ministrin e Ekonomisë.

Vendimi i Gjykatës

KOMUNIKIM PËR MEDIAN

Gjykata e Posaçme e Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, me trup gjykues monokratik të përbërë nga gjyqtari DhimitĽr Lara, sot më datë 26.04.2023, shpalli vendimin lidhur me çështjen e regjistruar me nr. 70 akti, datë 12.04.2023 regjistrimi, mbi ankimin e paraqitur nga ankuesit E.H., E.D., kundër vendimit nr. 137 datë 23.03.2023 të Gjykatës së Posaçme të Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, që ka disponuar mbi caktimin e masës së sigurimit pasuror, sekuestro preventive, mbi pasuritë e paluajtshme.

Në përfundim, Gjykata e Posaçme e Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar vendosi:

– Miratimin e vendimit nr. 137, datë 23.03.2023 të Gjykatës së Posaçme të Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar për ankuesit znj. EH. Dhe znj. E.D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Artikuj te ngjashem

Back to top button