Rajoni

Bullgaria propozon korridor ballkanik të internetit të brezit të ri 5G

Në takimin e tij me një delegacion të KE-së ministri i transportit dhe komunikacioneve Ivajllo Moskovski  shpalli se Bullgaria do të propozojë që bashkë me ndërtimin e lidhjeve rrugore mes shteteve ballkanike, të instalohet një korridor për internet të brezit të pestë 5G.

Udhëheqësi i Drejtorisë së Përgjithshme “Rrjetet e komunikimit, përmbajtja dhe teknologjitë ” në Komisionin Evropian Roberto Viola deklaroi se KE-ja do të ndihmojë aktivisht këtë proces.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button