Politika

Çështja e detit me Greqinë, Begaj: Kam një kërkesë nga ministria e Jashtme për të dërguar në Hagë

Begaj tha se po e vlerëson me seriozitetin më të madh të kërkesës, ndërsa theksoi se çështja do të zgjidhet në bazë të kushteve dhe ligjeve të ligjit.

“Me Greqinë fqinjët e kemi një çështje.

Është një çështje që duhet të gjejë zgjidhje, Zgjidhja është në kushtet e Shqipërisë në aktet dhe ligjet e tjera, në lidhjet e brendshme por edhe në rregullat e fqinjësisë së mirë dhe reciprocitetit.

Me Ramën jam takuar disa herë. Çështjet që kam diskutuar që kanë qenë publike, tema për sigurinë kombëtare, çështja e lidhur me shërbimin e jashtëm, komunikimi është institucional, shumë i mirë”, tha Begaj.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button