Kosova

Demarkacioni, Haradinaj: Ne e bëmë tonën, tani BE të mbajë premtimin për vizat

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj përshëndeti ratifikimin e marrëveshjes për vijën kufitare me Malin e Zi.
Pasi falenderoi deputetët që votuan pro dhe qytetarët për durimin dhe mirëkuptimin, Haradinaj kërkon nga Bashkimi Europian që të mbajë premtimin e vet.

“Kosova tani pret që Bashkimi Europian të bëjë pjesën e vet, ashtu siç u premtua, që më në fund qytetarëve të Kosovës t’u mundësohet lëvizja e lirë në BE, si gjithë europianët e tjerë”, shkruan në rrjetet sociale Haradinaj.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button