Rajoni

FMN: Greqia duhet të vazhdojë me reformat

Presim të gjithë zgjedhjet e 25 janarit dhe sapo ato të mbarojnë dhe të vendoset stabiliteti, me cilëndo qeveri që do të krijohet, do të vazhdojmë bisedimet që kishim me autoritetet greke, deklaroi drejtoresha e përgjithshme e FMN-së, Christine Lagarde, në përgjigje të një pyetjeje për Greqinë, gjatë një ligjërate në Uashington.

aa295”Gjithçka që bëjmë e bëjmë me qëllimin që të ndihmojmë ekonominë greke të zhvillohet në një mënyrë sa më të qëndrueshme”, theksoi Lagarde.

“Greqisë, ashtu si edhe vendeve të tjera, i nevojiten reforma strukturore me qëllim që të krijojnë kushte për një mjedis të përshtatshëm për investime”, shtoi ajo.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button