Kronika

Gjici me “automatik” në dorë, brenda zyrës së shtetit, anatomia e një video-skandali dhe një koment epik në Facebook”

E gjithë Shqipëria është bërë nga skandali seksual i ish-kryebashkiakut Safet Gjici në adresën e shtetit, i cili u filmua fshehurazi gjatë një raporti seksual me një vajzë.

Nuk dihet ende raporti i Gjicit me vajzën në fjalë, nëse do të jetë fjalë për emërtimin e postit tjetër që lidhet me detyrën, megjithatë ai duhet të kujdeset që të ketë një lidhje me atë se “kishin një ndryshim gjatë kohës”.

Me këtë veprim, Gjici u duk se tentoi të rregullonte atë që do të vinte pas dorëheqjes dhe duke rënduar veten edhe në me raportin rreth familjes, pasi pranoi se kishte krijuar një lidhje jashtëmartesore.

Në fakt, teksti i dorëheqjes së Gjicit ishte shumë i mirë i gjendjes së tij të rënduar në raport me moralin në shoqëri, politik si edhe me ligjin.

Si duket nga videoja, Gjici duket se ka ndodhur me shumë pasion në video duke harruar se ishte në këtë gjendje të shtetit dhe gjatë orarit të punës, pasiguri se dikush u kujdes të theksonte se gjjithçka ka ndodhur në orën 16:00 dhe Gjici në faktin. e kishte pasur. mbar dallim!

Për sa mund të vlejë kjo…!

SPAK në procedurë penale

Hot Videoja e Gjicit filloi të qarkullojë në të gjithë botën është në ditën e sotme të mbrëmjes së djeshme se mban datën 6 qershor 2023.

Videoja mori në ditët e sotme para të ditës së sotme duke u nisur nga gazetarët, ndërsa më pas media të ndryshme online mbushen të raportojnë një video erotike të një kryebashkiaku që përmendur fillimisht Gjicin.

Gjithçka shpërtheu kur u mësua se SPAK kishte nisur një procedurë penale për Gjicin duke u bërë që të raportonte emrin dhe mbiemër për kryebashkiakun që bën seks në shërbimin e shtetit.

Reagimi i lidhur

Qeverisë nuk i kishte mbetur shumë për të bërë në këtë histori. Saf Gjici ishte i ngarkuar dhe i tij kishte fund që kishte marrë kur ai material politik ishte vetëm pak minuta pasi kishte kaluar tavolinën e shtëpisë së saj Blej me taksat e tij kishte fshehur edhe spermën e tij pas aktit seksual epsh.

Rrjedhimisht, me Safetin e kapur me “automatik” në dorë, qeveria deklaroi shkarkimin e tij duke shënuar një tjetër kryebashkiak që shkarkohet nga detyrat për çështjen “ushkuri”.

Reagimi në rrjetet sociale

Sigurisht që do të ishte në rrjetet sociale nuk mund të ishte përtej iron ironisë dhe tallavasë që karakterizon popullin e Facebook-ut dhe Instagramit në këto raste ku fokusi është shumë i hallet se sa të aktit I shëmtuar në një shtet të shtetit.

Një ndër komentet epike te postimi që bëri Gjici mbi dorëheqjen e tij ishte edhe ai një riu tekst shkruan: Mirë q…e, s’po të themi gjë, po pse e derd’e në tavolinë?!

Një ngjarje e tillë duket se do të kalojë nga tallavasë dhe gallatë dhe në fund do të mbaj mend vetëm fotoja e me hallet në dorë, dhe problemi i madh me menaxhimin e pushtetit të zgjedhur nga qendrat dhe uria seksuale që gjendet brenda çdo personi. zyre në Shqipëri.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button