Kronika

Ka filmuar edhe Ben Blushin?! Dalin fotot e gruas së skandalit seksual ‘Gjici’ me ish-deputetin socialist

Gruaja e skandalit seksual me Safet Gjicin, duker se ka një “arkivë” të pasur me foto dhe video.

Një burim hetimor tha për DITA se ekzistojnë foto të saj me politikanë, biznesmenë dhe persona të njohur të medias në Tiranë.

Nuk dihet sa nga këta persona e kanë ngrënë ‘karemin’, por për disa prej tyre ka regjistrime.

Nga fotot që burimi ka vënë në dispozicion të redaksisë, kuptohet se Alma Kaci është afruar për disa kohë me ish-deputetin socialist Ben Blushi.

Ajo ka foto që shfaqin afri me të si dhe ka marrë pjesë në aktivitete të partisë që ai hapi pasi u divorcua me PS.

Në foto të ndryshme vihet re se Alma përgjithësisht ka patur “nuhatje të mirë” se ku duhej të afrohej.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button