Kosova

Kosovë- Vazhdon procesi i regjistrimit të deputetëve

Në Kuvendin e Kosovës do të vazhdojë edhe sot regjistrimi i deputetëve të rinj, të cilët javën e kaluar nuk kanë mundur ta kryejnë këtë procedurë.

Dje janë regjistruar edhe katër deputetë të rinj, duke çuar kështu numrin e të regjistruarve në 116.

Pa u regjistruar kanë mbetur edhe katër deputetë. Regjistrimin për sot e ka paralajmëruar dhe kandidati për kryeministër nga Vetëvendosja, Albin Kurti.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button