Kronika

Kthyen picerinë në pikë për shpërndarje kokaine/ Droga ndahej në doza, “motoristi” ia çonte klientëve në vend të picave

Dy të rinj, të moshës 24 dhe 21 vjeç janë arrestuar nga policia e Tiranës sepse e kishin kthyer picerinë në një pikë për shpërndarjen e lëndëve narkotike.
Ata e ndanin në doza dhe më pas e shpërndanin lëndën narkotike kokainë dhe kanabis duke u kamufluar si shpërndarës picash.

Ndërsa një 23 vjeçare është proceduar penalisht për fshehjen e lëndës narkotike. Ajo rezulton të jetë bashkëjetuasja e administratorit të picerisë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button