Kronika

Ndryshime në Policinë e Shtetit/ Ardian Çipa largohet nga Elbasani, emërohet zëvendësdrejtori

Me firmë të drejtorit të përgjithshëm të Policisë së Shtetit Muhamet Rrumbullaku, Ardian Çipa nga drejtor i policisë Elbasan shkon drejtor qarku në Policinë Gjirokastër.
Nuk dihet në është pyetur këshilli i emërtesës për këtë lëvizje të beftë duke qenë se policia e Elbasanit ka pasur një performancë pozitive në drejtimin e Ardjan Çipës. Në krye të policisë Elbasan u emërua zëvendësdrejtori Ilir Proda.

Po ashtu Dhimitër Ziu u shkarkua nga drejtor i policisë Dibër dhe u zëvendësua me Lorenc Shehun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Artikuj te ngjashem

Back to top button