Kosova

Osmani: Ushtria amerikane në Kosovë, garanci e sigurisë në vendin tonë

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ka marrë pjesë në ndërrimin e komandës së ushtrisë amerikane të mbajtur në kampin amerikan ‘Bondsteel’.

Sot në mëngjes në Bondsteel, në ndërrimin e komandës ndërmjet Kol. Matthew O. Dinenna dhe Kol. Terry A. Saul.  Prezenca e ushtrisë amerikane në Kosovë është garanci e stabilitetit dhe sigurisë në vendin tonë”, ka shkruar ajo në ‘Facebook’.

Në këtë ceremoni ishte edhe ambasadori amerikan në Kosovë, Jeff  Hovenier.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button